2024 balandžio 26 d. penktadienis, 1:54
Reklama  |  facebook

CEDIMA atliepia verslo poreikius turėti universalią, darbo jėgos poreikį mažinančią, efektyvią ir ilgaamžę techniką Fotogalerija

2021-09-29 07:16
Vokietijos CEDIMA GmbH jau šimtmetį deimantus „augina“ laboratorijose, kontroliuodama jų stiprumą, išmatavimus ir savybes, kokių reikia gaminant instrumentus ir specialias mašinas, paprastai naudojamas pjauti, gręžti ar atlikti panašius darbus.
nuotrauka
CEDIMA nuotr.


Minimos įmonės
Cedima Vilnius, CEDIMA GMBH Filialas,

Keturioms Vokietijos gamykloms sujungus savo patirtį gaminant deimantinio apdirbimo mašinas bei deimantinius instrumentus, buvo įkurta CEDIMA GmbH, kurios ištakos siekia šimtmetį. Kompanija gaminius eksportuoja į 63 šalis, turi 5 filialus su serviso padaliniais ir sandėliais. Vienas iš filialų, aptarnaujantis Lietuvą, Latviją ir Estiją, yra Vilniuje.

„Mūsų filialas ne tik tiekia deimantinio gręžimo ir pjovimo įrankius, įrangą ir mašinas statybos pramonei, bet ir juos remontuoja. Vilniuje turime populiariausius gaminius, atsarginių detalių ir, svarbiausia, plačias gamyklos kompetencijas, kurias perteikiame savo klientams“, – sako filialo „Cedima Vilnius“ direktorius Alfonsas Volungevičius.

CEDIMA A. Volungevičius
 
 
„CEDIMA savo gaminius tiekia projektams:
specialistai, patirties įgiję sudėtingiausiose pasaulio statybose,
pagal užsakovų poreikius sukomplektuoja mašinas, instrumentus, parenka metodiką,
kuri efektyviausiai, mažiausiomis sąnaudomis ir per trumpiausią laiką atliks būtinus darbus“, –
sako „Cedima Vilnius“ direktorius
Alfonsas VOLUNGEVIČIUS. 

 

 

 

 

CEDIMA savo gaminius paprastai tiekia įvairiems projektams. Tai nėra elementarus įrankių ir mašinų pardavimas. CEDIMA specialistai, patirties įgiję sudėtingiausiose pasaulio statybose, pagal užsakovų poreikius sukomplektuoja mašinas, instrumentus, parenka metodiką, kuri efektyviausiai, mažiausiomis sąnaudomis ir per trumpiausią laiką atliks būtinus darbus. Efektyvumo garantas – išskirtiniai gaminiai ir sukauptos tarptautinio tinklo kompetencijos.

Klientai gali rinktis elektrinį arba vidaus degimo variklį

CEDIMOS įrankiai ir mašinos su deimantinėmis detalėmis naudojamos statybos, susisiekimo infrastruktūros objektuose – statant, remontuojant, gręžiant, šlifuojant ar prižiūrint, pvz., tokius objektus kaip tiltai ar oro uostai. Tai siūlių (dangų) pjaustymo mašinos, pjaustymo stalai, gręžimo mašinos, instrumentai – diskai, karūnos, šlifavimo lėkštės. Nors pagrindinis klientų segmentas yra kelininkai ir statybininkai, CEDIMOS gaminiais naudojasi ir įmonės, teikiančios remonto, gręžimo, šlifavimo, dangų klojimo ar pan. paslaugas, bei buitiniai vartotojai. Deimantinių CEDIMOS gaminių asortimentas ne tik platus, bet ir tenkinantis įvairių sektorių poreikius.

CEDIMA tiekia deimantinio gręžimo ir pjovimo įrankius, įrangą ir mašinas statybos pramonei, juos remontuoja

CEDIMA gamina aukštos klasės Vokietijoje surenkamus gaminius, kuriuose tiksliai subalansuota kaina ir kokybė.

Vokietijoje gaminamos rankinės ir savaeigės mašinos bei deimantiniai instrumentai ir visa, ko šiems gaminiams reikia: deimantinio gręžimo karūnos, pjovimo diskai, šlifavimo diskai-lėkštės ir pan. CEDIMA naudoja tokias patentuotas deimantinių kristalų technologijas kaip „granuliavimas“ arba „SYNCRO“ ir suteikia geriausias darbo savybes deimantinio pjovimo diskams ir karūnoms.

Statybinės CEDIMA mašinos atliepia aktualiausius rinkos poreikius. Vienas tokių – nulinės CO2 emisijos varikliai, kurie diegiami ne tik naujuose, bet ir ankstesnės kartos mašinų modeliuose. Tad klientai, kurie anksčiau įsigydavo mašinas su vidaus degimo varikliais, dabar tokias pat gali rinktis varomas elektra. Tačiau įvertinant, kad ne visur yra galimybė naudoti elektrą, mašinos gaminamos ir su vidaus degimo varikliais (emisijos klasė atitinka IIIB(EU)/TIER5). Elektra naudojama daugelyje CEDIMOS gaminių.

„Vidaus degimo variklius gamyklai tiekia garsios kompanijos: HONDA ir HATZ, tad jie yra patikimi ir ekonomiški, atitinkantys naujausius emisijos reikalavimus. Šie varikliai CEDIMOS mašinoms suteikia pranašumo rinkoje“, – įsitikinęs A.Volungevičius.

Funkcija start-stop taupo sąnaudas ir didina saugumą

Vokietijos įstatymai griežtai riboja diskus, kurie naudojami rankinio pjovimo instrumentuose: jie negali būti didesnio kaip 400 mm skersmens, nes tai susiję su žmogaus galimybėmis kontroliuoti instrumentą ir būti saugiam.

CEDIMA
Nuotraukoje – 
CEDIMA mašinos yra paprastai,
intuityviai valdomos,
neturi perteklinių funkcijų

Didesnio skersmens diskai leidžiami tik savaeigėse mašinose. Žmogus negali turėti tiesioginio sąlyčio su pjaunančiomis mašinos dalimis ar būti arti besisukančio disko. CEDIMA gamina ir tokias mašinas, kuriose gali būti naudojami 400–2000 mm skersmens deimantinio pjovimo diskai. Tai savaeigės automatinės mašinos, kurias žmogus valdo per saugų atstumą.

CEDIMOS gaminiuose su elektriniais varikliais, kaip naujos kartos pjaustymo stalai, integruota start-stop sistema. Operatoriui atlikus tam tikrą veiksmą, pvz., perpjovus bloką, variklis sustoja – taip užtikrinamas žmogaus saugumas ir taupoma energija, nes mašina veikia tiksliai tuomet, kai reikia. Analogiškos funkcijos pradedamos diegti ir kituose modeliuose.

CEDIMA gamykla atsižvelgia ir į universalaus dizaino principus: tikriausiai vieninteliai rinkoje plytelių pjaustymo stakles gamina dešiniarankiams ir kairiarankiams. Įvertinant tai, kad šios staklės tinka daugeliui darbų, universalaus dizaino principai sukuria nemažai pridėtinės vertės.

„Arba mūsų pjaustymo stalas CTS-81L. Jis ne tik patogus naudoti, bet ir saugo operatorių nuo vandens dulksnos – trijų lygių užuolaidos užtikrina komfortišką darbą, – pasakoja Vilniaus filialo vadovas. – Pažymėtinas ir darbo tikslumas, kurį galima sureguliuoti pagal technologinius reikalavimus net seniems arba deformuotiems pjaustymo stalams.“

Paiso ir jautrių technologijų, ir patikimumo

Diegdama išmaniąsias technologijas, CEDIMA paiso pusiausvyros. „Gamintojai laikosi nuostatos, kad perkrauti išmaniosiomis technologijomis įrenginiai gali tapti rizikingi – prarasti patikimumą.

CEDIMANuotraukoje –
pjaunančios, gręžiančios
CEDIMA mašinos
patikimai dirba ir
nepalankiomis sąlygomis.  

Pjaunančios, gręžiančios mašinos turi būti patikimos, nes dirba abrazyvioje, dulkėtoje ar drėgnoje aplinkoje. Statybininkams skubant įgyvendinti projektus, mašinos turi būti patogios, kuo paprasčiau valdomos ir prižiūrimos, greitai ir paprastai keičiamomis detalėmis“, – argumentuoja A.Volungevičius, aiškindamas, kad jautri elektronika gali tapti gedimų priežastimi.

Sekant universalaus dizaino principais, CEDIMA mašinos yra paprastai, intuityviai valdomos, neturi perteklinių funkcijų. Viena tokių mašinų – betono pjovimo kombainas CF-6030 su ekraniniu pultu, monitoriumi, aukštai ir patogiai įrengta operatoriaus vieta. Šis kombainas po savęs nepalieka nešvaros – visas purvas susiurbiamas, tad po jo nereikia valyti aikštelės.

CEDIMA įgyvendina ir tvarumo principus. Mašinoms aušinti, dulkėms surišti reikia vandens, todėl į darbo vietą turi būti atvežama ir talpa su vandeniu. Kad jo nereikėtų kaitalioti, taip gaištant laiką ir eikvojant vandenį, gamintojai sugalvojo filtravimo stotis, kuriose vanduo išfiltruojamas ir naudojamas tas pats visą dieną.

Kokių verčių CEDIMA mašinos sukuria verslui

CEDIMA gaminiai atliepia verslo poreikius turėti universalią, darbo jėgos poreikį mažinančią, efektyvią ir ilgaamžę techniką.

CEDIMA

Nuotraukoje –
universalusis
statybininko stalas –
vienas stalas
visiems darbams
 
„Imkim betono pjovimo kombainą: jis pjauna sparčiai, gali būti naudojami didelio skersmens pjovimo diskai ir dirbti vietoj 50 darbininkų, – privalumus skaičiuoja A.Volungevičius. – Šis kombainas dirba tokiu tikslumu, kokio žmogus nepasiekia.“ Tokia mašina pjauna tiek šviežią, tiek ir seną betoną, gali atlikti demontavimą, frezavimą, gręžti, šlifuoti, daryti beveik visus darbaus, kurių reikia apdirbant betoną. 

Naudojant universalųjį statybininko stalą, galima kieme ar pastate kloti trinkeles bei didelių gabaritų plyteles, pjaustyti fasado plokštes, atlikti kitus pjovimo darbus – vienas stalas visiems darbams.

CEDIMA gamina aukštos klasės Vokietijoje surenkamus gaminius, kuriuose tiksliai subalansuota kaina ir kokybė. Visiems gaminiams suteikiama iki 3 metų garantija, t. y. triskart ilgesnė negu esama rinkoje. Nors mašinos profesionaliai dirba sudėtingomis sąlygomis, didėjant gedimų rizikai, CEDIMA jas minimizuoja teikdama pilną serviso paslaugų paketą. Klientams, kurie nori remontą ir priežiūrą vykdyti patys, gamintojai tiekia detales, suteikia būtiną informaciją.

CEDIMA nuotr. 

Statybunaujienos.lt
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka




Statybinė ir kelių technika, įrankiai

nuotrauka
2024-01-25 11:09
Akumuliatoriniai darbo įrankiai populiarūs, nes jie ne tik patogūs naudoti, be ir puikiai pritaikomi tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Šios rūšies įrankio veikimas tiesiogiai priklauso nuo akumuliatoriaus galingumo, jo dydžio ir talpos. Jei nesinori darbo nutraukti todėl, kad išseko baterija, nau...
nuotrauka
2024-01-19 10:23
Pietų Korėjos statybinės technikos gamintoja DEVELON (naujas DOOSAN vardas) 2024 metus pradeda geromis naujienomis. Klientai, kurie pirks šios kompanijos mini ekskavatorius DX17Z ir DX19 sausio-kovo mėnesiais, galės pasinaudoti ne tik labai patraukliomis finansavimo sąlygomis (finansavimo palūkanos ...
nuotrauka
2023-12-04 13:10
Nuo šiol „INTRAC Lietuva“ gali pasiūlyti DEVELON buldozerius, kurie yra galingi ir lengvai valdomi. DEVELON buldozeriai turi efektyvią hidrostatinę pavarą, 2D sistemos reguliuojamus stūmimo peilius (verstuves), paprastą valdymą, ypač patogią operatoriaus kabiną ir puikų matomumą, kuris dar labiau pa...
nuotrauka
2023-11-21 10:26
DEVELON statybinės technikos asortimentą papildo gamykloje modifikuoti ekskavatoriai, kurie pritaikyti specifinių pramonės sričių poreikiams. Specialios paskirties ekskavatoriai gamykliškai pritaikyti įvairių medžiagų tvarkymo ir krovos darbams, yra ir specialūs modeliai, skirti griovimo darbams atl...
nuotrauka
2023-11-16 12:13
Nuo plaktuko, atsuktuvo ir replių iki skirtingų rūšių grąžtų bei suktuvų – kiekvieno meistro įrankių dėžėje galima sutikti pačius įvairiausius įrankius. Nors namų remonto ar kiti statybos darbai neįsivaizduojami be elektrinių įrankių, savo patvarumu ir funkcionalumu gali nustebinti ir šiuolaikiški a...
nuotrauka
2023-09-13 16:03
Šiais metais Vilniaus miesto gatvės vėl bus skenuojamos siekiant įvertinti asfalto dangos nusidėvėjimą. Remiantis gautais duomenimis bus sudėlioti gatvių remonto prioritetai – tai leidžia ir kasmet sutaupyti apie 5 proc. gatvių remontui skiriamų lėšų.
nuotrauka
2023-09-01 07:52
Vokietijos CEDIMA GmbH, pasaulyje gerai žinomas deimantinių įrankių ir mašinų betonui apdirbti tiekėjas, pristato betono apdirbimo naujienas ir atnaujintas mašinas, kurios darbą daro efektyvesnį, nes, nepriklausomai nuo betono tipo, mašinos galingumo ar kitų savybių, leidžia greitai surasti optimalų...
nuotrauka
2023-07-21 06:50
Antrąjį šių metų ketvirtį elektroninių aukcionų ir varžytynių dalyviai tradiciškai pirko įvairų nekilnojamąjį turtą patraukliose šalies vietovėse, bet kartu pastebimai išaugo susidomėjimas įvairia kelių technika bei transporto priemonėmis, skelbia elektroninių varžytynių ir aukcionų portalą evarzyty...
nuotrauka
2023-06-15 12:51
MANITOU krovos technika puikiai darbuojasi statybų sektoriuje. Montuojant plieno konstrukcijas, karkasines konstrukcijas, atliekant apdailos ir mūrijimo darbus, visur, kur reikia pakelti sunkius krovinius į didelį aukštį ir padėti juos tiksliai į numatytą vietą. Visiems šiems darbams MANITOU turi sp...
nuotrauka
2023-06-09 07:30
Šalinant bet kokio tipo dangą, ypač nuo betoninių ir metalinių paviršių, svarbu yra tai atlikti kokybiškai, sparčiai ir patogiai dirbančiam žmogui. HUSQVARNA CONSTRUCTION atliepia šiuos poreikius, rinkai pasiūlydama ilgaamžes, tvarias grindų grandymo, frezavimo, skutimo, šlifavimo mašinas bei šratas...
nuotrauka
2023-04-24 07:51
Betono dažai, skiedinio likučiai ant fasadų, klojinių ar statybinių mašinų gali tapti rimtu iššūkiu, norint juos nuvalyti nepažeidžiant konstrukcijos ar sudėtingo pasiekiamumo. KARCHER siūlo sprendimą – 12 naujų šalto vandens aukšto slėgio plovimo įrenginių superklasės segmente.
nuotrauka
2023-04-05 07:23
Įmonė RANDVEL į rinką tiekia žinomų pasaulyje prekinių ženklų statybų techniką – kokybišką ir įgijusią rinkos pasitikėjimą. Papildomos vertės šiai technikai suteikia tai, kad įmonės meistrai ją puikiai išmano ir geba remontuoti, o gamintojai į įmonės sandėlius tiekia atsargines detales. Tai yra fakt...
nuotrauka
2023-03-27 07:53
Kompanija „Doosan Infracore“ (HDI) paskelbė, kad keičia statybinės technikos DOOSAN prekės ženklą ir pristato naująjį prekės ženklą – DEVELON.
nuotrauka
2023-02-10 07:31
Vokietijos CEDIMA GmbH – jau šimtmetį pasaulyje gerai žinomas kaip deimantinių įrankių ir mašinų, skirtų betonui apdirbti, tiekėjas. Praėjusių metų pabaigoje Vokietijoje, Miunhene, įvykusioje tarptautinėje statybos parodoje „Bauma“ CEDIMA GmbH pristatė pagrindines technikos naujienas.
nuotrauka
2022-12-15 07:24
Ancenis (Prancūzija), 2022 m. gruodžio 6 d. „MANITOU Group“, pasaulinė statybų, pramonės ir žemės ūkio sektoriams skirtos krovos technikos, kėlimo platformų gamintoja, pristatė vandenilinių mašinų tyrimų ir plėtros planą bei pirmąjį teleskopinio krautuvo prototipą, kuris veikia, naudodamas žaliąjį v...
nuotrauka
2022-12-02 11:41
Atliekant skirtingus apdailos darbus, reikalingi specifiniai statybiniai įrankiai skirti šlifavimui, dažymui, pjovimui ar sienų matavimui. Nors dažnas skuba pirkti statybinius įrankius, tačiau tai nėra vienintelis sprendimo būdas. Būtent tokiais atvejais vertėtų apsvarstyti galimybę pasinaudoti įran...
nuotrauka
2022-11-04 06:27
Parodoje „Bauma 2022“, kuri vyko Miunchene (Vokietija) spalio 24–30 dienomis, DOOSAN pristatė pramonėje pirmaujančią naujų pažangiausių mašinų ir skaitmeninių technologijų ekspoziciją. UAB „INTRAC Lietuva“ – DOOSAN statybinės technikos atstovas Lietuvoje.
nuotrauka
2022-10-25 14:57
Miunchene (Vokietija) spalio 24 d. prasidėjusioje didžiausioje tarptautinėje statybos ir pramonės parodoje BAUMA (ekspozicijos stendas FS 908/1) kompanija MANITOU pristatė rekordinį naujų produktų skaičių.
nuotrauka
2022-09-16 07:24
Terasa tapo neatskiriama būsto dalimi. Kad šis statinys leistų patirti visus malonumus ne tik šiltuoju metų laiku, reikia pasidomėti statybos ypatumais.
nuotrauka
2022-08-30 12:26
Nesvarbu, turite nuosavą būstą ar nuomojatės butą, natūralu, kad kartais tenka atlikti remontą namuose. Yra labai lengva paskambinti santechnikui, elektrikui ar kitam meistrui, nors iš tikrųjų kai kuriuos dažniausiai pasitaikančius būsto remonto darbus galima nesunkiai atlikti patiems. Be to, sutaup...

Statybunaujienos.lt » Statybinė ir kelių technika, įrankiai

nuotrauka

INSTITA dalyvavo infrastruktūros projekte, kuris keičia sostinės nekilnojamojo turto vystymo kryptis ir mažina taršą

INSTITA įgyvendino dar vieną lietaus nuotekų kolektoriaus rekonstravimo ir lietaus nuotekų valymo įrenginių statybos projektą – vykdė II etapo darbus. Tai itin reikšminga veikla, kuri, užsak...