2024 kovo 28 d. ketvirtadienis, 23:52
Reklama  |  facebook

Stogo dangų rinkoje „BMI Lietuva“ – didžiausios kokybės garantija Fotogalerija

2022-02-25 07:11
Vieni žinomiausių ir didžiausių stogo dangų gamybos srityje rinkos žaidėjų – plokščių stogų ir hidroizoliacijos sprendimų gamintojai ir tiekėjai „Icopal“ ir šlaitinių stogų sprendimų lyderė „Monier“ – sujungė savo jėgas. Įmonių susijungimas į „BMI Lietuva“ leis klientams aukščiausios kokybės šiaurės šalių oro sąlygoms pritaikytus produktus įsigyti iš vienų rankų.
nuotrauka
„BMI Lietuva“ nuotr.


Minimos įmonės
BMI Lietuva („Schiedel“, „Icopal“ ir „Monier“),
Jungtinė įmonė siūlo didžiausią Lietuvoje stogo dangų asortimentą ir hidroizoliacinius sprendimus plokštiems ir šlaitiniams stogams, skirtus privatiems, verslo ir pramonės objektams. Ne pirmus metus kaip komanda dirbusios įmonės ir juridiškai susijungė po to, kai abi jas įsigijo JAV kompanija „Standart Industries“. 80-yje šalių veikianti ir daugiau nei 20 tūkst. darbuotojų turinti bendrovė yra stambiausias žaidėjas pasaulinėje hidroizoliacijos sprendimų ir stogo dangų gamybos rinkoje.

BMI Lietuva“ gaminių asortimentas apima tradicinius čerpinius stogus, bitumines čerpeles, ritinines bitumines ir PVC, TPO dangas plokštiems stogams bei plieninę stogo dangą „AeroDek“ su visais reikalingais priedais. Taip pat kompanija siūlo sprendimus žaliesiems stogams ir pamatų hidroizoliacijai atlikti.

15 metų stogo sandarumo garantija

Beveik dvigubai pabrangus metalo dangai, šiuo metu Lietuvos rinkoje itin išaugo betoninių čerpių paklausa. Pasak „BMI Lietuva“ direktoriaus Eduardo Jurevičiaus, šis produktas siūlo geriausią kainos, kokybės ir išvaizdos santykį šlaitinių stogų rinkoje.

BMI stogaiPagrindiniai betoninės čerpių dangos privalumai – patvarumas, stabilumas ir 30 metų stogo garantija. Net siaučiant stipriausiems vėjams, įmonė nesusidūrė nė su vienu atveju, kad būtų nupūstas čerpių stogas. E. Jurevičius atkreipia dėmesį, kad kartais baiminamasi šios dangos svorio. Iš tiesų čerpių stogui pakanka standartinės konstrukcijos ir nereikia jokių papildomų sustiprinimų.

Vienas iš šiuo metu populiariausių produktų – plokščia betoninė daugiasluoksnė čerpė. „Cisar“ technologija leidžia išgauti idealiai lygų čerpės paviršių. Tad klientas gauna keramikos kokybę už betono kainą. Analogo šioms čerpėms kol kas nėra ne tik Lietuvoje, bet ir, pavyzdžiui, Skandinavijos šalyse. Plokščias betonines čerpes vis dažniau renkasi NT vystytojai, jomis uždengiami ištisi naujų namų kvartalai.

BMI Lietuva garantijaBMI Monier“ siūlo ne tik visas šlaitinių stogų įrengimui reikalingas medžiagas, bet ir vieninteliai rinkoje gali atlikti individualius skaičiavimus kiekvienam stogui bei turi internetinę skaičiuoklę cerpe.lt, kur klientai, suvedę stogo parametrus, gali gauti individualų jiems tinkamiausio komplekto pasiūlymą. Įsigijus visą komplektą, suteikiama 15 metų stogo sistemos sandarumo garantija. Pasitikinti savo dangų ir priedų aukšta kokybe kompanija neabejoja, kad klientai ilgus metus neturės jokių rūpesčių dėl stogo sandarumo, todėl drąsiai suteikia didesnę garantiją nei numato galiojantys reglamentai.

Kokybiški hidroizoliacijos sprendimai stogams ir pamatams

„BMI Lietuva“ siūlo ir platų hidroizoliacinių medžiagų asortimentą plokštiems stogams bei pamatams (pilną sistemą, užtikrinančią pamatų atsparumą vandeniui) bei bituminių dangų paletę nuo standartinės klasės iki Premium. Vidutinės klasės bituminė danga dažniausiai naudojama gamykloms, sandėliams, logistikos terminalams, prekybos centrams ir kitiems pastatams su didelės apimties stogais, o premium klasė puikiai tinka individualiems namams, kurių taip pat vis daugiau statoma su plokščiais stogais.

Pramoninei statybai naudojamos PVC ir TPO dangos. TPO dangos pasižymi ilgesniu tarnavimo laiku, o norėdami sutaupyti, užsakovai gali rinktis iš įvairių storių, spalvų ir šviesumo PVC dangų. Gamintojas siūlo ne tik „Icopal“ dangas, bet ir visus priedus, reikalingus, kad stogas būtų visiškai hidroizoliuotas ir į pastatą nepatektų vanduo.

„BMI Lietuva“ verslo plėtros vadovas Ramūnas Pajarskas pastebi, kad stogai šviesėja ir sparčiai auga bituminių dangų su šviesiu padengimu paklausa. Reaguodama į šį rinkos poreikį, kompanija pernai į savo asortimentą įtraukė ir bitumines dangas su baltu pabarstu, kurias naudojant saulėtomis dienomis stogas ne taip įkaista.

4 kartus lengvesnis žaliųjų stogų sprendimas

Pastebėjusi augantį klientų susidomėjimą, „BMI Icopal“ daugiau dėmesio skiria ir apželdintų stogų sprendimams vystyti.

BMI LIETUVA stogai

Žalieji stogai sušvelnina klimatą urbanizuotose vietovėse, sunaudoja apie 50 proc. lietaus vandens (perpus sumažėja nutekamojo vandens kiekiai), mažina triukšmą ir sugeria apie 20 proc. kenksmingų aplinkos dalelių. Įrengus apželdintą stogą, sklype padidėja biologiškai aktyvaus paviršiaus plotas, kuris sugeria drėgmę ir leidžia kvėpuoti grynesniu oru.

„BMI Icopal“ siūlo visą apželdintų stogų sistemą su hidroizoliacinėmis medžiagomis, drenažiniais lakštais, absorbuojančiu ir ekstensyviu apželdintu sluoksniu. Tokie stogai beveik nereikalauja priežiūros, palaistyti gali tekti tik retais atvejais per sausrą. Apželdinta dalis tiekiama jau išaugusi (išsivynioja tarsi kilimas). 

Šis apželdintų stogų sprendimas rinkoje išsiskiria žymiai mažesniu konstrukcijos svoriu. Lyginant su tradiciniais žalių stogų sprendimais, „BMI Icopal“ sistema yra maždaug keturis kartus lengvesnė. Be to, užsakovas gauna 20–25 metų garantiją iš vieno gamintojo. Patyrusi komanda gali suteikti techninę pagalbą projektavimo metu, parinkti tinkamiausią sprendimą, atlikti techninę priežiūrą įrengimo metu bei pasiūlyti savo atestuotus meistrus montavimo darbams atlikti.

Vieni įdomiausių projektų, kur jau pritaikyti hidroizoliacijos sprendimai apželdintiems stogams – „Žalgirio“ arenos vandens sporto centras Nemuno saloje Kaune ir verslo parkas „Business Garden Vilnius“, kuriame buvo panaudota kompanijos pamatų ir apželdintų zonų hidroizoliacijos sistema.

„Schiedel“ kaminai – taupi šildymo alternatyva

Dar viena kompanijos siūloma gaminių grupė – „Schiedel“ kaminai. E. Jurevičius pastebi tendenciją, kad stipriai išaugus dujų ir elektros kainoms, nemažai žmonių grįžta prie papildomo šildymo krosnele ar židiniu. „Schiedel“ siūlo itin platų asortimentą nuo individualiai projektuojamų pramoninių kaminų iki įvairiems poreikiams pritaikytų kaminų, skirtų katilinėms, židiniams, pirtims. Kompanija turi sprendimų įvairaus tipo ir energinių klasių pastatams.

BMI LIETUVA Schiedel

E. Jurevičius nurodo bent keturias priežastis, kodėl kiekvienuose namuose verta turėti židinį ar krosnelę. Alternatyvus šildymo būdas padeda išgyventi netikėtai nutrūkus elektros ar dujų tiekimui, pavyzdžiui, dėl stipraus vėjo, snygio arba sugedus šildymo sistemai, kurios pakeitimas neretai gali užtrukti savaitę ar ilgiau. O staigiai keliolika laipsnių nukritus temperatūrai leidžia išvengti diskomforto pusę paros laukiant kol sušils namai. Užkūrus krosnelę ar židinį 3 laipsniais temperatūra pakyla vos per valandą. Tai patogus būdas reguliuoti mikroklimatą ir taupyti energiją. Pavyzdžiui, jei didžiąją dienos dalį gyventojai praleidžia darbe, jie gali nustatyti keletu laipsnių mažesnę temperatūrą, o grįžus vos per valandą vėl ją padidinti iki įprastos. Be to, židinys ar krosnelė suteikia namams jaukumo ir gali tapti visos šeimos traukos vieta, ypač rudens ar pavasario vakarais, kai pagrindinis šildymas nenaudojamas.

BMI Lietuva logotipasLietuvoje apsisaugoti nuo netikėtumų ir turėti alternatyvą gyventojai renkasi savanoriškai, tačiau kai kuriose šalyse (Lenkijoje, Austrijoje, Norvegijoje ir kitose) alternatyvų šildymą įsirengti privaloma. Tokie reikalavimai įvesti po nelaimių, kai dingus elektrai buvo rasta mirtinai namuose sušalusių žmonių. Pasirinkti geriausią sprendimą savo būstui visuomet pasiruošę patyrę „BMI Lietuva“ specialistai.

Profesionalų komanda konsultuoja ir renkantis kaminą, ir ieškant geriausio stogo ar pamatų sprendimo. O jei itin plačiame asortimente nepavyktų rasti reikalingo produkto, kompanija pasiruošusi ir individualiai gamybai pagal specifinius poreikius. Pasaulyje stipriausių gamintojų produktai, techninės žinios ir sukaupta patirtis leidžia kiekvienu atveju parinkti geriausią sprendimą.

„BMI Lietuva“ nuotr. 

Statybunaujienos.lt
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka




Objektai. Technologijos. Verslas

nuotrauka
2024-03-28 14:34
UAB „Toksika“ visuotinis akcininkų susirinkimas į laisvą nepriklausomo valdybos nario poziciją išrinko Giedrių Dusevičių – UAB „Digital Audio“ direktorių, iki 2023 m. kovo mėn. ėjusį UAB „Valstybės investicijų valdymo agentūra“ stebėtojų tarybos pirmininko, iki 2022 metų – AB „KN Energies“ valdybos ...
nuotrauka
2024-03-27 17:02
Penkios Armėnijoje įsikūrusios įstaigos, įskaitant vaikų darželius, kultūrinį centrą ir nacionalinį politechnikos universitetą, netrukus naudosis lietuvių įrengtos saulės jėgainės elektros energija. Elektrinę įrengs Lietuvos saulės energetikos bendrovė „Solet".
nuotrauka
2024-03-26 10:09
Stiklo paketų gamintoja „Glass LT”, įsikūrusi Alytuje, į naują gamybos liniją investuoja 3 mln. Eur – tai leis išplėsti gaminių asortimentą ir apdoroti iki 2,6 mln. kv. m stiklo. Nepaisant sumažėjusios paklausos statybų rinkoje, pernai gamybos apimtys siekė 2,08 mln. kv. m apdoroto stiklo – tai šiek...
nuotrauka
2024-03-25 09:32
Susisiekimo infrastruktūros UAB „Fegda grupė" priklausanti Pietų Lietuvos kelių infrastruktūros įmonė „Alkesta" turi naują vadovą – įmonės generalinio direktoriaus pareigas nuo pirmadienio eina Titas Lukšas.
nuotrauka
2024-03-21 14:52
Šiuo metu darbo rinka yra kaip niekada įkaitusi, o darbdaviai itin aktyviai ieško būdų tapti patrauklesniais esamiems ir potencialiems darbuotojams. Tam pasitelkiami įvairūs tyrimai bei įrankiai. Tačiau pasak kovo mėnesį į Lietuvos darbdavio tyrimų rinką žengusios bendrovės „WitMind“ direktorės Živi...
nuotrauka
2024-03-21 13:42
Viena didžiausių susisiekimo infrastruktūros įmonių Lietuvoje „Fegda grupė“ konsoliduotas įmonių grupės pajamas 2023 metais padidino daugiau nei du kartus – nuo 99 mln. EUR iki 218 mln. EUR, tuo tarpu grupės grynasis pelnas padidėjo nuo 3,5 mln. EUR 2022 m. iki 23 mln. EUR pernai. Sėkmingus rezultat...
nuotrauka
2024-03-19 12:11
Atsinaujinančios energetikos fondų valdymo įmonė „Modus Asset Management" ir Šiaulių bankas susitarė dėl 21 mln. eurų finansavimo vėjo jėgainėms Lietuvoje. Lėšos skirtos finansuoti 16,5 MW galios vėjo jėgainių parką Jurbarko rajone.
nuotrauka
2024-03-19 10:07
Naftos produktais užteršto grunto, dumblo ir vandens valymo bendrovės „GVT LT“ vairą iš dvejus metus įmonei vadovavusio Spartako Petrovo perima UAB „Toksika“ komercijos direktorius Lukas Andronavičius. Jis bendrovei vadovaus laikinai, iki kol bus išrinktas nuolatinis vadovas.
nuotrauka
2024-03-18 13:54
Vilniuje, Sietyno gatvėje, duris atvėrė naujas policijos pastatas – bene moderniausias ir aukščiausius energinius standartus apjungiantis pastatas sostinėje. 6 aukštų pastate įrengta 560 modernių darbo vietų. Čia įsikurs įsikurs Vilniaus miesto policijos komisariatas, Kelių policijos skyrius bei Pol...
nuotrauka
2024-03-14 15:12
Kaune tęsiant „SBA Urban“ vystomo naujos koncepcijos prekybos ir verslo miesto „Urban HUB“ pirmojo etapo statybos darbus, pradedamas antrasis etapas. Jį už 11 mln. EUR įgyvendina tvarios miestų ir infrastruktūros plėtros bendrovė „YIT Lietuva“. Biurų, prekybos ir logistikos projekto Kaune naujajame ...
nuotrauka
2024-03-14 13:54
Kauno oro uoste netrukus planuojama pradėti keleivių terminalo plėtros darbus. Po rekonstrukcijos, kurią planuojama pabaigti 2025-ųjų viduryje, išaugs ir terminalo erdvės, ir technologijų pažanga. Būtent dėl modernių IT ir kitų aviacijos technologinių sprendimų iš Kauno keliauti taps patogiau ir gre...
nuotrauka
2024-03-13 14:47
Nekilnojamojo turto (NT) bendrovė „Realco“ skelbia pradedanti nuomos procesą Vilniaus centriniame verslo rajone vystomam verslo centrui „Hero“. Įmonė ne tik sustiprino savo vidinę komandą, bet ir sudarė sutartį su NT konsultacijų bendrove „Newsec“, kuri užsiims aktyvia nuomininkų paieška. Sostinės A...
nuotrauka
2024-03-13 14:12
Žinomo fotografo ir verslininko Mariaus Jovaišos bendrovė tapo sostinėje plėtojamą verslo centrą „Yellowstone" netiesiogiai valdančios KŪB „Jasinskio 14" tikruoju nariu, pakeitusiu investicijų bendrovę „Equite". Pastarosios savininkas Vilius Kavaliauskas pasitraukė iš „Yellowstone" investuotojų sąra...
nuotrauka
2024-03-12 10:02
Tvarios miestų plėtros ir statybų bendrovė „YIT Lietuva“ pasirašė sutartį su Čekijos investicijų grupe „RSJ Investments“ ir drauge tęs gyvenamojo kvartalo „Naujasis Skansenas“ vystymą Vilniuje. Bendradarbiavimo sutartis su naujuoju investiciniu partneriu suteiks galimybę efektyviau vykdyti projekto ...
nuotrauka
2024-03-10 08:11
Yra dvi priežastys, kodėl gamintojai gręžiasi į universalų dizainą. Nes patogu visiems ir estetiška. Kaip ši koncepcija realizuojama GEALAN įmonės, PVC langų bei durų profilių sistemų kūrėjos, gaminiuose?
nuotrauka
2024-03-08 13:14
Metų pradžia nekilnojamojo turto (NT) rinkoje įprastai nebūna itin aktyvi. Šių metų pirmasis mėnuo pagal įregistruotų NT sandorių kiekį netgi buvo kukliausias per pastaruosius keletą metų, o vasarį rinkos pagyvėjimo taip pat nesulaukėm, skelbia įregistruotus NT sandorius analizuojantis Registrų cent...
nuotrauka
2024-03-07 13:16
Didžiausios šalyje vandentvarkos bendrovės „Vilniaus vandenys" ekspertai kartu su Lietuvos mokslininkais ketina plėtoti technologiją, kuri iš nuotekų gamintų elektrą. Mokslininkų komanda jau eksperimentuoja su kuro elementais, kurie pasitelkdami mieles gamina energiją iš biologinėse atliekose esanči...
nuotrauka
2024-03-06 14:40
Valstybės valdoma pavojingųjų atliekų tvarkymo bendrovė „Toksika" baigė konsolidavimą su kita valstybės valdoma įmone – naftos produktais užteršto grunto, dumblo ir vandens valymo UAB „GVT LT".
nuotrauka
2024-03-05 16:21
Pirmą kartą Lietuvoje ir Baltijos šalyse iš gyventojų surenkamos mišrios komunalinės atliekos panaudojamos cemento pramonėje. Atliekos tampa alternatyviu kuru, kuris naudojamas cemento gamybai – taip mažinamas iškastinio kuro naudojimas, į atmosferą išsiskiriančių šiltnamio efektą sukeliančių dujų i...
nuotrauka
2024-03-05 07:15
ESSVE stebi meistrų darbą ir ieško būdų, kaip padėti jiems būti efektyviais, demonstruoti aukštą darbo našumą. Ir tai ne tik kokybiški tvirtinimo ir sandarinimo produktai, bet ir darbo organizavimas, kuris primena „Lean“ metodą.

Statybunaujienos.lt » Objektai. Technologijos. Verslas