2024 balandžio 19 d. penktadienis, 1:05
Reklama  |  facebook

GEALAN praplečia langų rinkos galimybių rėmus

2022-02-11 07:57
GEALAN ne tik gamina profilius langų rėmams, bet ir formuoja plastikinių langų funkcionalumo bei dizaino tendencijas, o novatoriški sprendimai sukuria realią pridėtinę vertę partnerių ir klientų gaminamiems produktams. Naujos kampanijos šūkis „Mes praplečiame rėmus“ siunčia žinią, kad GEALAN gali pasiūlyti kur kas daugiau, negu tik modernius profilius langų ir durų rėmams.
nuotrauka
GEALAN nuotr.


Minimos įmonės
GEALAN BALTIC, UAB
GEALAN gamina PVC profilius, iš kurių gaminami plastikinių langų ir durų rėmai. Daugiau nei 50 metų patirtis ir inovatyvios technologijos atsispindi kiekviename GEALAN gaminyje.

Tačiau GEALAN gali dar daugiau. Naujoji kampanija „Mes praplečiame rėmus“ aiškiai ir paprastai pristato platų siūlomų produktų ir paslaugų spektrą. Ir tai daroma atskirai kiekvienai tikslinei grupei, t.y. architektams ir projektuotojams, langų gamintojams ir pardavėjams, taip pat privatiems klientams, kurie kasdien gyvena su GEALAN sprendimais.

Tvirtas karkasas pačiam rėmui

Ko dar be mūsų pagrindinio produkto reikia mūsų partneriams ir klientams, planuojant ir vykdant jų verslą? Kaip GEALAN gali padėti langų gamybos, montavimo, reklamos ir pardavimo procesuose? Kokie pritaikyti programinės įrangos sprendimai padeda GEALAN partneriams kasdienėje veikloje? GEALAN sukuria tvirtą paslaugų ir sprendimų karkasą pačiam plastikiniam rėmui. Visų pirma tai yra skaitmeniniai įrankiai ir kompetentingi specialistai, kurie padeda projektuotojams, gamintojams ir pardavėjams.

GEALAN

Labai svarbios ir kvalifikacijos kėlimo paslaugos – tiksliniai mokymai ir seminarai, GEALAN klientams suteikiantys teorinių ir praktinių žinių, kurios labai praverčia jų kasdieniame darbe.

Dar vienas svarbus GEALAN veiklos akcentas – tvarumas, kuris mums yra daugiau nei mada, nes ekonomiškai naudojame visus išteklius ir jau daugiau nei 25 metus saugome aplinką ir išteklius. Jau šiandien didelę dalį PVC profilių gamybai naudojamos žaliavos sudaro perdirbtos medžiagos. Naudojame ekologišką elektros energiją ir pasikliaujame efektyviais procesais. Akivaizdu, kad GEALAN daugelyje sričių yra langų pramonės pradininkas.

Mes praplečiame rėmus!

Ką siūlo ši kampanija?

Pristatomi aukštos kokybės produktai ir technologijos, skaitmeniniai sprendimai, naudingi patarimai ir paslaugos. Informacija apie tai vaizdžiai išdėstyta GEALAN vaizdo klipuose ir interneto svetainės atskirame skyriuje. Informacija dėstoma atskirai kiekvienai tikslinei grupei, akcentuojant būtent jai svarbiausius dalykus.

Aštuoni GEALAN vaizdo įrašai ir trylika interneto svetainės puslapių

Kampanijos pagrindą sudaro aštuoni vaizdo klipai, kuriuose konkrečiai parodyta, ką GEALAN siūlo kiekvienai tikslinei grupei ir šalia pristato būtent šiai grupei skirtas temas, kurioms išdėstyti buvo sukurta net 13 atskirų interneto svetainės puslapių. Tokiu būdu interneto svetainės lankytojas gali dar geriau susipažinti su GEALAN įmone, jos produkcija ir paslaugomis. Kadangi GEALAN yra tarptautinė įmonė ir jos klientai bei partneriai yra skirtingų Europos šalių gyventojai, tai kampanija pristatoma skirtingomis kalbomis. Visa kampanijos informacija yra išversta į 18 skirtingų kalbų!

Ekskursiją pradėkime nuo kampanijos „Mes praplečiame rėmus“ pagrindinio puslapio. Čia pristatoma visos kampanijos apžvalga, jos sukūrimo istorija. Nuorodos nukreipia lankytoją į svetainės puslapius, orientuotus į tikslines grupes.

Langų gamintojai ir pardavėjai patenka į jiems svarbų GEALAN sistemų ir produktų skyrių. Taip pat jie gali susipažinti su didžiulėmis skaitmenizuoto ateities langų verslo galimybėmis ir realia pridėtine verte jų verslo plėtrai.

Architektai gali patys įsitikinti, kaip skaitmeniniai GEALAN įrankiai palengvina projektavimą ir įsitikinti, kad GEALAN tikrai turi daug sprendimų, kurie padės jų vizijas paversti realybe.

Gealan

Į galutinio vartotojo poreikius orientuotame skyriuje gausu informacijos ne tik apie langus, bet ir apie sprendimus, kurie pakels jų turimo būsto vertę ir gyvenimo kokybę. Čia supažindinama ir su išmaniaisiais sprendimais langams: išmaniosiomis vėdinimo sistemomis, nesudėtingai įrengiama ir patikima apsauga nuo įsilaužimo.

GEALAN kampanija „Mes praplečiame rėmus“, vyks ne tik interneto svetainėje. Paruošta daug įvairios reklaminės medžiagos – plakatų, reklamos socialiniuose tinkluose žinučių, vaizdo klipų ir nuotraukų galerijų. Viso to dėka tikimės vaizdžiai parodyti, kaip GEALAN plėtoja ateities langų verslą, neapsiriboja tik profilių gamyba, kaip aktyviai remia savo klientus bei partnerius.

Kampanija sukurta ir įgyvendinta GEALAN darbuotojų rankomis

Kas buvo svarbu kuriant naująjį įvaizdį? GEALAN kampanija turi būti autentiška – nuo idėjų iki tekstų rašymo, nuotraukų ir vaizdo įrašų gamybos. Sukurta pačių įmonės darbuotojų, dalyvaujant tikslinėms grupėms, į kurias orientuojamasi. Linksmi vaizdo klipai ir įspūdingos iliustracijos leidžia greitai suprasti, kokią tikrą pridėtinę vertę siūlo GEALAN.

Jokių samdytų aktorių, jokių dirbtinių scenų

„Mes praplečiame rėmus“ – tai ne tik naujosios GEALAN kampanijos šūkis, bet ir būdas, kaip tai padarėme. Visą kampaniją kūrė tik „GEALAN'-čiai“, t. y. darbuotojai, kurie dalyvavo kuriant idėjas ir jas įgyvendinant. Kūrimo procese nebuvo nė vieno samdyto aktoriaus, nebuvo panaudotos dirbtinės scenos. Viską darėme mes patys – „GEALAN'-čiai“!

Pradinės idėjos buvo bendrai plėtojamos ir paverčiamos turiniu. Projektai pirmiausiai pristatyti gamintojams, pardavėjams, architektams ir galutiniams klientams, klausiant: „Ar parinkome tikrai aktualias temas?“, „Ar mūsų žinutės yra pakankamai aiškios ir suprantamos žmonėms?“ ir „Ar tai tikrai visapusiškai mus pristato?“. Greitai supratome, kad tik įvertinę gautus kritiškus partnerių ir kolegų atsiliepimus, pagaliau galėsime išryškinti bendrą kampanijos giją.

Gealan

Nuo idėjos iki galutinio rezultato, nuo naujų interneto svetainės puslapių iki reklaminių skelbimų – viskas yra 100 % padaryta GEALAN. Ir 100 % viskas padaryta vietoje, visi klipų filmavimai ir fotosesijos vyko dviejose vietovėse Oberkotzau ir Tannoje, kur yra mūsų pagrindinė būstinė ir gamykla. 2021 m. vasarą apylinkėms, supančioms abi GEALAN Vokietijoje įsikūrusias įmones, nepavyko išvengti mažo sujudimo. Blykstės, raudonos filmavimo lempos ir dūzgiančios skraidyklės virš sodų, virš vietinių sporto aikštynų kėlė vietinių žmonių susidomėjimą.

Kampanija bus vykdoma įvairiose Europos šalyse nuo 2022 m. vasario mėn. ir truks kelis mėnesius. Siekiame, kad GEALAN ir jos veikla taptų dar plačiau žinoma bei dar labiau išgarsintume savo prekės ženklą.

Kviečiame jus kartu pakeliauti po GEALAN pasaulį. Kelionė „Mes praplečiame rėmus“ prasideda čia: https://www.gealan.de/lt/mes-prapleciame-remus

Kviečiame pasižvalgyti ir po kampanijos kūrimo užkulisius: https://www.gealan.de/lt/mes-prapleciame-remus/kampanijos-kurimas 

GEALAN informacija ir nuotraukos

Statybunaujienos.lt



Objektai. Technologijos. Verslas

nuotrauka
2024-04-18 15:01
KTU mokslininkai ir verslo atstovai sako, kad ieškant konkurencinio pranašumo ekonominėje erdvėje, padėti gali verslo skaitmenizavimas – vienas prioritetinių Pramonės 4.0 tikslų. Tuo tarpu skaitmenizacijai diegti ir palaikyti jau reikalingi naujos kartos specialistai.
nuotrauka
2024-04-18 14:49
Lietuvos nekilnojamojo turto rinkos situacija – bene daugiausiai diskusijų pastaruoju metu viešojoje erdvėje kelianti tema. Laukiama jos atsigavimo požymių, netyla kalbos apie būstų kainas, aptariami nauji reikalavimai statytojams. Tačiau kaip mūsų šalį ir jos sąlygas statybų vystymui mato čia jau n...
nuotrauka
2024-04-17 16:32
Didelę infrastruktūros pastatų statybos ir kultūros paveldo objektų atnaujinimo patirtį Baltijos šalyse turinti Lietuvos statybos bendrovė „HSC Baltic" pasirašė ilgalaikės nuomos sutartį su „Baltic Horizon" valdomais „Meraki" verslo namais.
nuotrauka
2024-04-17 08:53
Tai, apie ką kažkada svajojo vien rašytojai fantastai, tampa realybe. Dirbtinis intelektas milžinišku greičiu keičia mūsų gyvenimus – ne vien laisvalaikį ir pramogas, bet ir darbinę veiklą. Bendrovės „Emplonet" IT atrankų padalinio vadovė, dirbtinio intelekto personalo sprendimuose ekspertė Ieva Kil...
nuotrauka
2024-04-17 07:28
Užsienio kapitalo įmonė LAYHER BALTIC, kuri tiekia į rinką pastolių sistemas, Ukrainoje įkūrė antrinę įmonę. Karo sąlygomis gyvenančioje šalyje jau antrus metus veikianti įmonė planuoja plėtrą: iki metų pabaigos atidarys dar 2 pastolių sandėlius ir planuoja 10 mln. eurų apyvartą.
nuotrauka
2024-04-11 15:29
Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Eika" pirmąjį 2024 m. ketvirtį naujų butų pardavimo rinkoje augo labiausiai ir užėmė rekordišką rinkos dalį – 12 proc. Sėkmingiausi visoje Vilniaus rinkoje pagal pardavimus buvo šios bendrovės vystomi projektai „Mėlyni vilkai" ir „Metų laikai".
nuotrauka
2024-04-10 08:42
Telekomunikacijų ir IT bendrovė „Telia“ šiemet nusprendė pakeisti įprastą komandų formavimo ir stiprinimo programą, į ją įtraukdama dronų gamybos mokymus. Bendrovės darbuotojų surinktas skraidykles ketina padovanoti Šaulių sąjungai. „Telia“ pirmame mokymų etape planuoja įsigyti apie 20 dronų komplek...
nuotrauka
2024-04-10 08:34
Ekonomikos ir inovacijų ministerija investuoja, kurdama naujas tvarias darbo vietas ir pritraukdama investuotojų į Akmenės, Jonavos ir Mažeikių rajonus. Tam bus paskirstytas 52,82 mln. eurų finansavimas 9 projektams. Taip pat planuojama skirti papildomą sumą kitiems teigiamai įvertintiems projektams...
nuotrauka
2024-04-10 08:27
2023 m. balandį bendro gyvenimo būsto („co-living“) projektą „WeLoft“ Vilniaus Viršuliškėse atidariusi NT vystytoja UAB „Business Plius“ per metus pasiekė 90-100 proc. užimtumą ir sostinėje planuoja naują šios koncepcijos objektą.
nuotrauka
2024-04-10 07:26
Ar galima pastatyti objektą be projekto valdytojo? Taip, galima. Tam reikia pakankamai kompetentingų, profesionalių užsakovų arba idealaus projekto bei rangovų, statančių be nuokrypių. Jeigu užsakovai neturi pakankamai statybinių kompetencijų, projekto valdytojų komanda yra būtina, nes nėra projektų...
nuotrauka
2024-04-09 11:16
Vilniaus neparduotų butų sandėlis pastaraisiais mėnesiais grįžo į priešpandeminę 5 tūkst. reikšmę, tad vystytojai lėtina naujų projektų plėtros tempus. Savo ruožtu investuotojus į NT sunkiau prognozuojama rinka glumina, tačiau pinigų masė rinkoje išlieka didelė, o patrauklūs objektai su ryškesne nuo...
nuotrauka
2024-04-09 07:44
Artėjant šiltajam metų sezonui, daugelis privačių ir daugiabučių namų įgauna naują išvaizdą. Dažnai būna keičiamos namų ar butų, lauko arba vidaus durys. Tačiau vienas iš pirmųjų žingsnių, renkantis duris, – apgalvoti ir nuspręsti, koks durų rakinimo sprendimas Jums bus tinkamiausias ir pateisins Jū...
nuotrauka
2024-04-08 11:02
Gegužės 15-17 d. Vilnius vėl taps inžinerijos ir technologijų inovacijų epicentru – čia vyks jau 32-oji LITEXPO tarptautinė specializuota technologijų, inovacijų ir inžinerinių sprendimų paroda „Balttechnika 2024“. Organizatoriai tvirtina – renginys ne tik suburs specialistus iš šalies ir užsienio, ...
nuotrauka
2024-04-08 10:32
Atėjęs pavasaris daugiau gyvybės į pastaruoju metu gerokai aprimusią šalies nekilnojamojo turto (NT) sandorių rinką neįpūtė. Nepaisant kovą fiksuoto kiek padidėjusio įregistruotų sandorių skaičiaus, vis dar atsiliekama nuo pastaruosius kelerius metus stebėto sandorių kiekio vidurkio, skelbia įregist...
nuotrauka
2024-04-07 19:30
OC PAROC pristato naują šilumos izoliacijos plokštę vėdinamų sienų šilumos izoliacijai ir apsaugai nuo vėjo.
nuotrauka
2024-04-04 10:33
Nekilnojamojo turto rinkoje – vis daugiau augimo ženklų. Tvarios miestų plėtros ir statybų bendrovė „YIT Lietuva“ 2024-uosius pradėjo parduodama daugiau nei pusę šimto butų – ketvirtadaliu daugiau nei per pirmąjį praėjusių metų ketvirtį ir beveik dvigubai daugiau nei per tris paskutinius 2023-ųjų mė...
nuotrauka
2024-04-03 07:43
Statant ar remontuojant klijai yra svarbus elementas, nes jie gali labai paveikti darbo kokybę ir patvarumą. Tinkamai parinkti klijai gali padėti užtikrinti, kad konstrukcija bus tvirta, patvari, estetiška ir atitiks visus reikalavimus. Klijų pasirinkimas yra svarbus ir gali turėti didelę įtaką meis...
nuotrauka
2024-04-02 13:52
Didžiausias Lietuvos šilumos ir karšto vandens tiekėjas AB Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) užbaigė 100 proc. Klaipėdoje veikiančių bendrovių UAB „Miesto energija“ ir UAB „Pramonės energija“ bei 4,34 proc. uostamiesčio šilumos ūkį valdančios AB „Klaipėdos energija“ akcijų įsigijimo procesą. Sandoris, ...
nuotrauka
2024-04-02 10:16
Nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovės „Realco“ duomenimis, šių metų kovą Vilniaus pirminėje NT rinkoje parduoti 234 būstai ir fiksuota 20 sutarčių nutraukimų. Palyginti su vasariu, kai parduoti 195 būstai, pardavimai išaugo apie 20 proc., tačiau su praėjusių metų kovu, kuomet pirkėjai įsigijo 3...
nuotrauka
2024-03-29 14:59
Sostinės Naujamiestyje siuvimo fabriko vietoje įsikursiantis didžiausias Europoje technologijų ir kūrybinių industrijų miestelis „Tech Zity Vilnius" gavo Vilniaus miesto savivaldybės leidimą pradėti pirmojo etapo statybos darbus. Šis leidimas žymi svarbų žingsnį projekte, kuris keis Vilniaus Naujam...

Statybunaujienos.lt » Objektai. Technologijos. Verslas