2024 balandžio 19 d. penktadienis, 19:03
Reklama  |  facebook

Kodėl verta rinktis Röben Tonbaustoffe GmbH vokiečių gamintojo fasadines plyteles

2017-11-21 09:19
UAB DASFA ir Ko siūlo „Röben Tonbaustoffe“ GmbH vokiečių gamintojo fasadines plyteles. Esame oficialus „Röben Tonbaustoffe“ GmbH vokiečių gamintojo atstovas Lietuvoje, todėl plytelės pristatomos tiesiai iš gamyklų Vokietijoje.
nuotrauka
UAB DASFA ir Ko siūlo Röben Tonbaustoffe GmbH vokiečių gamintojo fasadines plyteles. UAB DASFA ir Ko nuotr.


Minimos įmonės
DASFA ir Ko, UAB
„Röben Tonbaustoffe“ GmbH klinkerio plytelės yra itin kokybiškos, atitinka aukščiausius Vokietijos gamintojų standartus, turi visus sertifikatus, atitinkančius LST EN normas ir reikalavimus.

Vokietijos „Röben Tonbaustoffe“ GmbH gamykla visuomet siūlo tik pirmą, t. y. pačią geriausią, klinkerio rūšį. Taip pat visuomet taikoma pati palankiausia kainodara mūsų pirkėjams – kiekvienas gali išsirinkti patinkančias spalvas už pačią palankiausią kainą.

Pirkėjams yra galimybė nusipirkti tiksliai reikiamą klinkerio plytelių kiekį, iki 0,5 kv. m tikslumu. Vienoje klinkerio plytelių dėžutėje yra 24 vnt. O tai atitinka 0,5 kv. m plytelių, klijuojant su 12 mm tarpukais. Sąnaudos yra 48 „Röben Tonbaustoffe“  vnt./kv. m įvetinus 2 mm tarpukus.

„Röben Tonbaustoffe“ GmbH klinkerio plytelių įgeriamumas – tik 1,5–3 % !

Tai itin mažas įgeriamumas, dėl kurio su šiomis kokybiškomis plytelėmis įrengsite patikimus ir ilgaamžius fasadus.

KLINKERINĖS PLYTELĖS – PLATUS SPALVŲ ir PAVIRŠIAUS PASIRINKIMAS:

1. SENDINTO TIPO klinkerinės plytelės
2. LYGAUS PAVIRŠIAUS klinkerinės plytelės
3. STRUKTŪRINIO PAVIRŠIAUS klinkerinės plytelės
4. KAMPINĖS PLYTELĖS už itin palankią kainą

Įprastai „Röben Tonbaustoffe“ GmbH gamykla gamina šio dydžio klinkerines plyteles: 240 x 71 x 14 mm, NF formato. Tai standartinis vokiškas plytelių formatas, atitinkantis vokiškos klinkerinės plytos dydį.

Klinkerinės plytelės yra 14 mm storio, tai joms suteikia gerą išvaizdą ir ypatingą patvarumą, garantuoja, kad plytelės bus ilgaamžės, tarpai tarp plytelių bus kokybiškai užfūguoti.

„Röben Tonbaustoffe“ GmbH klinkerio plytelės – tai garantuota kokybė, gražios spalvos, platus pasirinkimas ir palankausia kaina įvertinus visus kokybės rodiklius!

„Röben Tonbaustoffe“ GmbH gamykla yra pripažinta kaip viena iš geriausių klinkerinių plytų ir plytelių gamintoja Europje ir netgi visame pasaulyje, garsi savo išskirtine klinkerio kokybe, turinti netgi septynias gamyklas ir puikius molio telkinius.
 
Klinkerio plytelių kaina – nuo 15 Eur/kv. m su PVM iš mūsų sandėlio Vilniuje.
Visos plytelių spalvos turi kampines plyteles.

 

Kampinių plytelių kaina – tik nuo 2 Eur/vnt su PVM (užsakant su bendru plytelių kiekiu).

 
PLYTELĖS, PJAUTOS IŠ SENDINTŲ PILNAVIDURIŲ VOKIŠKŲ „Röben Tonbaustoffe“ GmbH PLYTŲ:
 
Tai puikus variantas norintiems įrengti įdomų ir originalų fasadą už palankią kainą. Taip pat variantas tinkamas ir vidaus sienų dekoravimui.
 
„Röben Tonbaustoffe“ GmbH gamykla gamina puikios kokybės sendinto tipo pilnavidures plytas. Skirtingai nuo olandiškų ir belgiškų sendintų plytų, vokiškos pasižymi kur kas mažesniu vandens įgeriamumu dėl molio savybių – tik apie 8–10%! Tuo tarpu olandiškos, belgiškos plytos (jei, žinoma, jos nėra specialiai impregnuotos, o tai praktikuoja mūsų atstovaujamas „Vandersanden“ gamintojas) turi įgeriamumą apie 15–18%. Tai lemia fasado dėmėtumą po lietaus, didesnę riziką, kad atsiras druskų ant fasado ir pan.
 
Iš vokiškų sendintų pilnavidurių plytų pjaunamos dvi fasadinės 20 mm storio plytelės arba išpjaunama viena kampinė plytelė ir viena trumpesnė plytelė. Šias plyteles galima klijuoti ant fasado lygiai taip, kaip ir klinkerio plyteles. Jų formatas – NF, matmenys – 240 x 71 x 20 milimetrų. Sąnaudos yra 48 vnt./kv. m įvetinus 12 mm tarpukus.
 
„Röben Tonbaustoffe“ GmbH gamykla šiuo metu taiko ypatingai palankias sendintų plytų kainas, todėl verta atkreipti dėmesį į plytelių pjovimą būtent iš šių plytų.
 
Sendintų plytelių kainos itin palankios ir drąsiai konkuruoja rinkoje su olandiškų ar belgiškų plytelių kainomis.
 
Dar vienas pirkėjams svarbus niuansas – pjaunant „Röben Tonbaustoffe“ GmbH sendintas plytas yra absoliučiai minimalūs pjovimo nuostoliai. Šios plytos pagamintos taip kokybiškai, kad supjaunama praktiškai be lūžių, dūžio, taip gaunant maksimalų plytelių kiekį. Pjovimo metu lieka ir plytų viduriukai, kuriuos galima įvairiai panaudoti erdvėje prie namo.
 
Visą „Röben Tonbaustoffe“ GmbH plytelių asortimentą rasite čia
 
Pirkėjams garantuojame visuomet patikimą pristatymą tiesiai iš „Röben Tonbaustoffe“ GmbH gamyklų Vokietijoje, vežame į objektą arba į mūsų sandėlį Vilniuje. Galime organizuoti pristatymą su iškrovimu už papildomą mokestį (kaina priklauso nuo palečių kiekio, svorio, kur vežama).
 
 
Dėl konkrečių spalvų, kainų ir pristatymo terminų teirautis ir ekspoziciją apžiūrėti galite adresu:
 
UAB DASFA ir Ko, Kareivių g.19-118, Vilnius 
Mob. +370 686 01411
Tel. +370 5 2031515
Faks. +370 5 2031517
 
 
UAB DASFA ir Ko informacija ir nuotr. 
Statybunaujienos.lt



Objektai. Technologijos. Verslas

nuotrauka
2024-04-19 12:36
Viena didžiausių dolomito ir granito skaldos gamintojų Lietuvoje „Milsa“ grupė įsigijo Estijos bendrovės „Voglers Eesti“ kontrolinį akcijų paketą. Toks žingsnis leidžia įmonei ne tik sustiprinti paslaugų plėtrą už Lietuvos ribų, bet ir suteikia galimybę perimti svarbius procesus „Milsa“ įmonių grupė...
nuotrauka
2024-04-18 15:01
KTU mokslininkai ir verslo atstovai sako, kad ieškant konkurencinio pranašumo ekonominėje erdvėje, padėti gali verslo skaitmenizavimas – vienas prioritetinių Pramonės 4.0 tikslų. Tuo tarpu skaitmenizacijai diegti ir palaikyti jau reikalingi naujos kartos specialistai.
nuotrauka
2024-04-18 14:49
Lietuvos nekilnojamojo turto rinkos situacija – bene daugiausiai diskusijų pastaruoju metu viešojoje erdvėje kelianti tema. Laukiama jos atsigavimo požymių, netyla kalbos apie būstų kainas, aptariami nauji reikalavimai statytojams. Tačiau kaip mūsų šalį ir jos sąlygas statybų vystymui mato čia jau n...
nuotrauka
2024-04-17 16:32
Didelę infrastruktūros pastatų statybos ir kultūros paveldo objektų atnaujinimo patirtį Baltijos šalyse turinti Lietuvos statybos bendrovė „HSC Baltic" pasirašė ilgalaikės nuomos sutartį su „Baltic Horizon" valdomais „Meraki" verslo namais.
nuotrauka
2024-04-17 08:53
Tai, apie ką kažkada svajojo vien rašytojai fantastai, tampa realybe. Dirbtinis intelektas milžinišku greičiu keičia mūsų gyvenimus – ne vien laisvalaikį ir pramogas, bet ir darbinę veiklą. Bendrovės „Emplonet" IT atrankų padalinio vadovė, dirbtinio intelekto personalo sprendimuose ekspertė Ieva Kil...
nuotrauka
2024-04-17 07:28
Užsienio kapitalo įmonė LAYHER BALTIC, kuri tiekia į rinką pastolių sistemas, Ukrainoje įkūrė antrinę įmonę. Karo sąlygomis gyvenančioje šalyje jau antrus metus veikianti įmonė planuoja plėtrą: iki metų pabaigos atidarys dar 2 pastolių sandėlius ir planuoja 10 mln. eurų apyvartą.
nuotrauka
2024-04-15 13:46
Balandžio 26 d. „Litexpo“ parodų rūmuose vyks tarptautinė konferencija „Skaitmeninė statyba 2024. Vilnius“, subursianti nekilnojamo turto (NT) vystytojus, valdytojus, projektuotojus bei statytojus kalbėti apie Lietuvos statybų sektoriaus pažangą skatinančias temas.
nuotrauka
2024-04-11 15:29
Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Eika" pirmąjį 2024 m. ketvirtį naujų butų pardavimo rinkoje augo labiausiai ir užėmė rekordišką rinkos dalį – 12 proc. Sėkmingiausi visoje Vilniaus rinkoje pagal pardavimus buvo šios bendrovės vystomi projektai „Mėlyni vilkai" ir „Metų laikai".
nuotrauka
2024-04-10 08:42
Telekomunikacijų ir IT bendrovė „Telia“ šiemet nusprendė pakeisti įprastą komandų formavimo ir stiprinimo programą, į ją įtraukdama dronų gamybos mokymus. Bendrovės darbuotojų surinktas skraidykles ketina padovanoti Šaulių sąjungai. „Telia“ pirmame mokymų etape planuoja įsigyti apie 20 dronų komplek...
nuotrauka
2024-04-10 08:34
Ekonomikos ir inovacijų ministerija investuoja, kurdama naujas tvarias darbo vietas ir pritraukdama investuotojų į Akmenės, Jonavos ir Mažeikių rajonus. Tam bus paskirstytas 52,82 mln. eurų finansavimas 9 projektams. Taip pat planuojama skirti papildomą sumą kitiems teigiamai įvertintiems projektams...
nuotrauka
2024-04-10 08:27
2023 m. balandį bendro gyvenimo būsto („co-living“) projektą „WeLoft“ Vilniaus Viršuliškėse atidariusi NT vystytoja UAB „Business Plius“ per metus pasiekė 90-100 proc. užimtumą ir sostinėje planuoja naują šios koncepcijos objektą.
nuotrauka
2024-04-10 07:26
Ar galima pastatyti objektą be projekto valdytojo? Taip, galima. Tam reikia pakankamai kompetentingų, profesionalių užsakovų arba idealaus projekto bei rangovų, statančių be nuokrypių. Jeigu užsakovai neturi pakankamai statybinių kompetencijų, projekto valdytojų komanda yra būtina, nes nėra projektų...
nuotrauka
2024-04-09 11:16
Vilniaus neparduotų butų sandėlis pastaraisiais mėnesiais grįžo į priešpandeminę 5 tūkst. reikšmę, tad vystytojai lėtina naujų projektų plėtros tempus. Savo ruožtu investuotojus į NT sunkiau prognozuojama rinka glumina, tačiau pinigų masė rinkoje išlieka didelė, o patrauklūs objektai su ryškesne nuo...
nuotrauka
2024-04-09 07:44
Artėjant šiltajam metų sezonui, daugelis privačių ir daugiabučių namų įgauna naują išvaizdą. Dažnai būna keičiamos namų ar butų, lauko arba vidaus durys. Tačiau vienas iš pirmųjų žingsnių, renkantis duris, – apgalvoti ir nuspręsti, koks durų rakinimo sprendimas Jums bus tinkamiausias ir pateisins Jū...
nuotrauka
2024-04-08 11:02
Gegužės 15-17 d. Vilnius vėl taps inžinerijos ir technologijų inovacijų epicentru – čia vyks jau 32-oji LITEXPO tarptautinė specializuota technologijų, inovacijų ir inžinerinių sprendimų paroda „Balttechnika 2024“. Organizatoriai tvirtina – renginys ne tik suburs specialistus iš šalies ir užsienio, ...
nuotrauka
2024-04-08 10:32
Atėjęs pavasaris daugiau gyvybės į pastaruoju metu gerokai aprimusią šalies nekilnojamojo turto (NT) sandorių rinką neįpūtė. Nepaisant kovą fiksuoto kiek padidėjusio įregistruotų sandorių skaičiaus, vis dar atsiliekama nuo pastaruosius kelerius metus stebėto sandorių kiekio vidurkio, skelbia įregist...
nuotrauka
2024-04-07 19:30
OC PAROC pristato naują šilumos izoliacijos plokštę vėdinamų sienų šilumos izoliacijai ir apsaugai nuo vėjo.
nuotrauka
2024-04-04 10:33
Nekilnojamojo turto rinkoje – vis daugiau augimo ženklų. Tvarios miestų plėtros ir statybų bendrovė „YIT Lietuva“ 2024-uosius pradėjo parduodama daugiau nei pusę šimto butų – ketvirtadaliu daugiau nei per pirmąjį praėjusių metų ketvirtį ir beveik dvigubai daugiau nei per tris paskutinius 2023-ųjų mė...
nuotrauka
2024-04-03 07:43
Statant ar remontuojant klijai yra svarbus elementas, nes jie gali labai paveikti darbo kokybę ir patvarumą. Tinkamai parinkti klijai gali padėti užtikrinti, kad konstrukcija bus tvirta, patvari, estetiška ir atitiks visus reikalavimus. Klijų pasirinkimas yra svarbus ir gali turėti didelę įtaką meis...
nuotrauka
2024-04-02 13:52
Didžiausias Lietuvos šilumos ir karšto vandens tiekėjas AB Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) užbaigė 100 proc. Klaipėdoje veikiančių bendrovių UAB „Miesto energija“ ir UAB „Pramonės energija“ bei 4,34 proc. uostamiesčio šilumos ūkį valdančios AB „Klaipėdos energija“ akcijų įsigijimo procesą. Sandoris, ...

Statybunaujienos.lt » Objektai. Technologijos. Verslas