2024 kovo 19 d. antradienis, 9:01
Reklama  |  facebook

JUNG pristato naujoves: sprendimai, kurie padės įsirengti būstą dar moderniau ir patogiau Fotogalerija

2020-05-12 11:20
Jaukūs ir funkcionalūs namai, kuriuose ne tik patogu, bet ir malonu leisti laiką – tai, kas pastaruoju metu aktualu daugeliui. Šiemet, kaip ir kasmet, Vokietijos gamintojas JUNG rinką vėl papildė net keliais naujais produktais, kurie, tikimasi, palengvins kasdienį gyvenimą ir padės sutaupyti namus įsirenginėjančių žmonių bei interjero dizainerių, architektų laiką.
nuotrauka
Išmaniosios JUNG technologijos įgalina susikurti švarų interjerą. JUNG nuotr.


Minimos įmonės
JUNG Vilnius, UAB

Prietaisus galėsite įkrauti dar greičiau ir saugiau

Viena iš šiemet pristatytų JUNG naujovių – kištukiniai lizdai su USB jungtimis. Šis sprendimas ypač parankus situacijose, kuomet išmaniojo prietaiso baterijos energija išsenka netikėtai, mat kištukiniai lizdai su greitojo įkrovimo technologija įkrauna mobilųjį telefoną, planšetinį ar nešiojamąjį kompiuterį akimirksniu ir taip pat efektyviai, tik per trumpesnį laiką, pagal visus saugumo reikalavimus. 

„Kone kiekvienuose namuose rastume daugybę elektra įkraunamų įrenginių, todėl dvigubi ar trigubi kištukiniai lizdai reikalingi beveik ant kiekvienos sienos. Apgalvotos jungčių sistemos prietaisams ir multimedijų komponentams suteikia patogumo, lankstumo ir tvarkos, tokiu būdu namuose išvengiama papildomų ilgintuvų, namų vaizdą gadinančių laidų raizgalynės“, – sako jungiklių ir protingų namų sistemų centro „JUNG Vilnius“ vadovas Raimundas Skurdenis.

Kištukiniuose lizduose su vieno tipo USB jungtimi yra greitojo įkrovimo technologija. Taigi jeigu reikia daugiau jungčių, verta rinktis gaminį su dviem – A ir C tipo – jungtimis.

„Nors panašių produktų rinkoje buvo ir ankščiau, šių kištukinių lizdų išskirtinumas – net dvi skirtingų tipų jungtys vienoje vietoje, tarp jų – ir ne taip seniai atsiradusi C tipo jungtis, kuri montuojama naujausiuose įrenginiuose. Šis gaminys ne tik atitinka populiariausius prietaisų įkrovimo standartus, bet ir užtikrina įkrovimo technologijų saugumą. Tai patvirtina JUNG gaminiams suteiktas „Made in Germany“ kokybės sertifikatas“, – pažymi R. Skurdenis.

 Maža to, stilingi, pageidaujamo dizaino bei spalvos kištukiniai lizdai gali ne tik padėti palaikyti tvarką, bet ir tapti moderniu interjero akcentu.

Naujieji A arba LS serijos JUNG kištukiniai lizdai su USB jungtimis – puristinio dizaino, išskirtinių spalvų ir medžiagų derinys, išplečiantis pasirinkimo galimybę.

Taigi, pasirinkus bet kurį modelį, pavyks sumontuoti optimalią ir inovatyvią elektros instaliaciją, sutaupant vietos ir išvengiant kelių įprastų kištukinių lizdų.

 
 

Turimą viziją nesunkiai pavyks paversti tikrove su „JUNG AR-Studio“

Kita šiemet pristatyta JUNG naujovė – papildytos realybės programėlė „JUNG AR-Studio“. Tai išmanus įrankis, kuriuo galima kurti 3D formato modelius ir vos kelių mygtukų paspaudimu norimo modelio, dizaino bei spalvos JUNG gaminius – nuo jungiklių, kištukinių lizdų iki išmanaus namo sistemos valdiklių – perkelti į realų interjerą. Tokios inovacijos ilgai laukė ir specialistai, ir naujakuriai: vieniems ji – įrankis, supaprastinantis interjero kūrimo procesą, kitiems – galimybė eksperimentuoti ir apgalvoti savo svajonių namus iki smulkiausių detalių. 

„Mūsų asortimente esančių gaminių, jų dizaino, spalvų, medžiagų, iš kurių jie pagaminti, kombinacijas galima skaičiuoti tūkstančiais. Kuriant namų ar bet kurios kitos erdvės interjerą, ypač tuomet, kai šis reikalauja ryškių, modernių, funkcionalių sprendimų, atskirų gaminių rinkimosi ir derinimo procesas gali tapti nemenku iššūkiu, todėl šis inovatyvus įrankis jį gerokai palengvina. Įsigyti prie sienų ir bendro interjero derantį jungiklį ar kištukinį lizdą dar niekada nebuvo taip paprasta“, – pasakoja R. Skurdenis, pridurdamas, kad tokios inovacijos ilgai laukė ir specialistai, ir naujakuriai.

Išmanioji programėlė „JUNG AR-Studio“ pasižymi intuityviu valdymu ir patogumu. Atsispausdinus JUNG svetainėje prieinamą originalaus dydžio patirties žymeklį, tereikia jį pritvirtinti numatytoje vietoje ir programėlėje pasirinkti norimą gaminį. Nuskenuotas žymeklis išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ekrane akimirksniu taps virtualiu modeliu. 

Programėlės pagalba galima rinktis iš daugiau kaip 2 tūkst. prekės ženklo gaminių – nuo naujausių ne tik sienoje, bet ir balduose nepastebimų LS ZERO, modernių retro stiliaus LS 1912 iki klasikinių LS 990 ar šios serijos virštinkinio montavimo varianto LS CUBE. Vienoje vietoje prieinami ir kiti gamintojo siūlomi sprendimai – KNX išmanaus namo sistemos valdymo elementai, apšvietimo sistema „Plug & Light”, USB įkrovikliai, išmaniojo radijo „Smart Radio DAB+“ konfigūracijos ir t.t.

Programėlėje taip pat pateikiami ir gaminių aprašymai, matmenys, interjero sprendimų, kuriuose naudojami tam tikri gaminiai, galerija įkvėpimui. Tai ypač patogu ir padeda naudotojui dar labiau išgryninti savojo kuriamo interjero idėją, mat visų 3D modelių dizainas, medžiagos ir spalvos yra identiškos realiems gaminiams. 

„Dar vienas šio inovatyvaus įrankio pranašumas – galimybė plėsti ir nuolat atnaujinti gaminių asortimentą realiu laiku, t. y. vos tik rinkoje pasirodys naujų JUNG gaminių, jie automatiškai atsiras ir „AR–Studio“ archyve. Tokiu būdu programėlės naudotojai turės galimybę pirmieji sužinoti apie naujoves ir jas „apžiūrėti“ realioje aplinkoje, o tai padės sutaupyti laiko ir, be abejonės, džiaugtis galutiniu rezultatu“, – tvirtina R. Skurdenis.

Statybunaujienos.lt
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka




Architektūra. Interjeras

nuotrauka
2024-03-15 15:55
Dabartinėje nekilnojamojo turto rinkoje itin didelis mažesnių būstų pasirinkimas. Jų kainos labiau prieinamos, tad perkant galima gerokai sutaupyti, o pasitelkus keletą gudrybių įrengti taip, kad atrodytų kur kas erdvesni. Pasak ekspertų, žinant vos kelias taisykles, keliolikos kvadratinių metrų lo...
nuotrauka
2024-03-07 20:15
Pasirašyta projektavimo sutartis dėl Kirdiejų rūmų komplekso (pagrindinio pastato, oficinos, vežiminės, kiemo ir tvoros) sutvarkymo bei įveiklinimo. Būtent čia įsikurs Vilniaus miesto muziejus, kuris šiuo metu laikinai veikia Vokiečių gatvėje.
nuotrauka
2024-03-07 09:32
Interjeras yra derinamas prie aplinkos: vienoks jis, kai gyvenama naujos statybos name užmiestyje, kitoks – kai esate įsikūręs miesto centre. Pagaliau, svarbu ir tai, kas matosi pro jūsų būsto langą. Todėl interjero dizaineriai akcentuoja, kad įsikuriantieji istoriniuose senamiesčių pastatuose turėt...
nuotrauka
2024-03-04 10:49
Turto bankas paskelbė Vilniuje, ties Pamėnkalnio ir V. Kudirkos gatvių sankryža esančio, Valstybės kontrolės pastato atnaujinimo architektūrinį konkursą. Jo dalyvių prašoma pateikti interjero ir pastato modernizavimo pasiūlymus. Tai pirmasis tokios apimties konkursas skelbiamas valstybės pastatui.
nuotrauka
2024-03-04 10:42
Vilniuje esančio A. Goštauto kvartalo konversijos tarptautinio architektūrinio-urbanistinio konkurso nugalėtoju išrinktas projektas „Demokratijos uostas“, kurį sukūrė „Studija Archispektras“. Su projekto autoriais bus pradedamos derybos dėl kainos ir kitų sutarties aspektų, sutartį tikimasi pasirašy...
nuotrauka
2024-02-29 07:45
Būstuose populiarėja plačios ir aukštos stumdomos sistemos į terasą, balkoną ar kiemą. Tačiau kartu kyla problema – kaip apsisaugoti nuo vabzdžių ir valdyti šviesos srautą. Amerikiečių gamintojas CENTOR pasiūlė modernų sprendimą: stilingus ištraukiamus tinklelius ir susukamas vertikalias žaliuzes. Š...
nuotrauka
2024-02-26 12:46
Vasario 23 dieną, antrųjų Rusijos karo prieš Ukrainą metinių išvakarėse, Europos, Ukrainos ir pasaulio architektūros ir urbanistikos profesionalams buvo pristatyta naujai steigiama Naujojo Europos Bauhauso (NEB) laboratorija „Viešoji infrastruktūra Ukrainai“. Tai pirmoji lietuviškos organizacijos in...
nuotrauka
2024-02-22 10:12
Daugeliui neatskiriamas kiekvieno ryto įprotis yra mėgstamos kavos puodelis. Modernūs ir funkcionalūs kavos aparatai tapo patikimais pagalbininkais ruošiant šį nepakeičiamą ryto gėrimą. Visgi rytinis kavos ruošimo ritualas toks svarbus ne tik dėl rezultato, bet ir paties proceso. Kad jis būtų lengve...
nuotrauka
2024-02-15 10:10
Dalimis tvarkomi Astravo dvaro sodybos rūmai pamažu atgauna savo buvusį grožį. Šią savaitę pasirašytas Astravo dvaro sodybos rūmų Belvederio fasadų remonto darbų priėmimo aktas.
nuotrauka
2024-02-14 08:42
Kuriant namų interjerą, vienas iš svarbiausių uždavinių yra grindų ir baldų derinimas. Grindys yra interjero pagrindas, o baldai – akcentai, kurie suteikia asmeninio charakterio. Šiame straipsnyje suteiksime gaires, kaip derinti grindis ir baldus, kad sukurtumėte jaukią ir patrauklią namų aplinką.
nuotrauka
2024-02-09 12:31
Vasario 16-ąją apdovanojimas už metų darbą Klaipėdai bus įteiktas entuziastingiems kultūros paveldo puoselėtojams – verslininkui Augustinui Jankevičiui ir paramos fondo „Augustus“ vadovui Arvydui Urbiui. Jų pastangomis buvusiame Klaipėdos dujų fabriko pastatų komplekse atgimė du išskirtiniai past...
nuotrauka
2024-02-07 07:27
Naujos kartos „hansgrohe iBox universal 2“ – tai patobulintas „hansgrohe iBox universal“, kuris nepraranda populiarumo jau 23-jus metus. Patobulinto įrenginio esmė – novatoriška paslėpta potinkinė technologija „iBox universal 2“, kuri idealiai tinka vonios kambariui įrengti.
nuotrauka
2024-02-06 11:07
Kaip ir ieškant naujų namų, taip ir renkantis biurą – klausimų daugelis turi daugiau nei atsakymų. Kaip išsirinkti biurą, kurio nereikėtų palikti po vienerių metų?
nuotrauka
2024-02-06 10:46
Vilniaus Antakalnio kapinėse baigiami sovietinius karius vaizdavusio paminklo demontavimo darbai – nukeliamas postamentas ir aukuras.
nuotrauka
2024-02-06 08:43
Turto banko, kartu su Lietuvos architektų sąjungos Klaipėdos apskrities organizacija skelbtame naujojo teismų pastato Klaipėdoje architektūriniame konkurse sulaukta 11 projektų pasiūlymų. Geriausią projektą išrinks komisija, sutartį su laimėtoju ketinama pasirašyti antrąjį metų ketvirtį.
nuotrauka
2024-02-05 10:35
Statybos sektoriaus vystymo agentūra (SSVA) savivaldybių vyriausiesiems architektams pristatė nuo vasario 1 d. įsigaliojusius pokyčius, susijusius su Lietuvos bendrojo plano sprendinių įgyvendinimu.
nuotrauka
2024-02-02 12:38
Naujas postūmis siekiant atgaivinti Klaipėdos centrinio pašto kompleksą – Klaipėdos savivaldybės ir Kultūros ministerijai pavaldžios biudžetinės įstaigos Kultūros infrastruktūros centro atstovai aptarė artimiausius galimus žingsnius, kad procesas pajudėtų. Pačiame pašto komplekse vykusio susitikimo ...
nuotrauka
2024-01-31 15:08
Ne paslaptis, kad svajojant apie nuosavus namus, neretai kyla daugybė klausimų. Žvalgomės geriausio varianto – ieškome būsto su potencialu, kuriame galėtume realizuoti savo idėjas ir sukurti saugią, jaukią bei visiems poreikiams lanksčią erdvę. Natūralu, kad šių svajonių išsipildymui koją dažnai pak...
nuotrauka
2024-01-26 07:59
Jau daugiau nei 20 metų sostinės gimtadienį vainikuoja Vilniaus garsinančių lyderių apdovanojimai. Už idėjas ir darbus Vilniui, miesto puoselėjimą ir garsinimą kasmet Šv. Kristoforo statulėlėmis apdovanojami iškiliausi vilniečiai. Reikšmingiausi miesto apdovanojimai įteikt dešimt laureatų.
nuotrauka
2024-01-24 14:07
Klaipėdos savivaldybė praneša numačiusi šiais metais skirti lėšų F. W. Argelanderio mokslo ir meno centro koncepcijai parengti, kad Klaipėdos centrinis paštas galėtų atgimti. Planuojama, kad Kultūros ministerijai pavaldi biudžetinė įstaiga Kultūros infrastruktūros centras artimiausiu metu pradės cen...

Statybunaujienos.lt » Architektūra. Interjeras